Facility Project- & Interim Management

- Oog voor detail met behoud van het totale overzicht -

Ultimo BV

Ultimo ontwikkelt software voor asset management. De uitstraling die hun website heeft, moet worden vertaald naar de het hoofdkantoor in Nunspeet. Omdat ook voor Ultimo geldt dat de corona pandemie een versnelling teweeg heeft gebracht in het flexibeler omgaan met je werkplek en het kantoor steeds meer een plek zal worden om elkaar te ontmoeten, heeft het gebouw een nieuwe indeling en een restyling nodig.

Het is belangrijk dat er een werkconcept wordt uitgedacht waarin wordt omschreven hoe de organisatie omgaat met hun manier van werken. Wat zijn de faciliteiten om thuis te werken? Op welke momenten kom je naar kantoor en hoe wordt het kantoor dan gebruikt? Er is behoefte aan flexibele werkplekken, brainstormruimtes, scrum team ruimtes, mogelijkheden om je creativiteit naar boven te halen etc. 

Waar ontmoet je elkaar? Er is behoefte aan een Werkcafé waar je samen kunt lunchen, een kop koffie kunt drinken en elkaar ziet voor een informeel gesprek. Ook kun je even aanlanden met gebruik van je eigen device. De entree mag een meer open karakter krijgen met faciliteiten zoals een koffiemachine. 

Welke veiligheidseisen moeten worden gesteld als er sprake is van een meer open entree? En naast beveiliging en veiligheid is Arbo & Preventie ook een belangrijk aspect als medewerkers ook gedeeltelijk thuis of op andere externe locaties werken. 

Omdat er minder werkplekken nodig zijn, kan een bouwdeel worden afgestoten. Hierover moeten met de eigenaar van het gebouw afspraken worden gemaakt om tot verhuur te komen. 

In samenspraak met een architect, de eigenaar van het gebouw en de organisatie moet het kantoorpand straks weer toekomstbestendig zijn en passend bij de huidige tijd. 

Terug naar alle projecten