Facility Project- & Interim Management

- Oog voor detail met behoud van het totale overzicht -

Referenties TolTrack

Klanten en externe relaties zeggen het volgende over de samenwerking met en de inzet van TolTrack:

"Afgelopen jaar heeft Ester als projectleider de verbouw en herinrichting van het gebouw van Ultimo te Nunspeet in goede banen geleid. Naast haar vakkundig en doelgerichte wijze van werken is Ester ook een prettig persoon om mee samen te werken. Dankzij haar planmatige aanpak heeft de klant binnen budget en tijdsplanning het resultaat gekregen waar ze op hoopten."

Stéphan van der Spruit - Wuestman BV

                                                                                                                                                                                                                          

"In de periode oktober 2020 - september 2021 heeft Ester als projectleider bij HLTsamen gewerkt aan een geheel nieuw werkconcept: werk waar het werkt! Ik vind Ester zeer kundig op het gebied van projectmanagement en facilitaire zaken. Ze heeft haar rol met verve uitgevoerd, uiteraard met de haar bekende dosis humor. Complimenten aan Ester en de projectgroep voor het mooie resultaat!"

Chantel Boumans - Gemeente Teylingen

                                                                                                                                                                                                                          

"Vanwege de fusie van de gemeenten Noordwijk en Noordwijkerhout, zijn de twee gemeentehuizen verbouwd zodat er o.a. flexibel gewerkt kan worden. Ester heeft op facilitair gebied hier bijzonder veel in betekend. Tijdens de verbouwing zijn de gemeentehuizen gewoon open gebleven en dat zorgde voor een onrustige periode met de nodige facilitaire beslommeringen. Zonder Ester was het mooie resultaat niet (op tijd) tot stand gekomen! Ester is gedreven, betrokken, deskundig en durft keuzes te maken. Ze zoekt altijd de samenwerking en maakt door de hele organisatie makkelijk contact. Haar no-nonsense aanpak is prettig en daar heb ik, en ook de (nieuwe) gemeente Noordwijk, heel veel aangehad. Ik zou haar zo weer vragen om een project te draaien."

Karin van Es - Gemeente Noordwijk


"Ester en ik hebben samengewerkt bij de gemeente Noordwijk. Zij vervulde de functie van teamleider Facilitaire zaken a.i. en projectleider Facilitair in het kader van de fusie Noordwijk-Noordwijkerhout. Ik heb Ester leren kennen als iemand met kennis van zaken op het gebied van Facility management die van aanpakken weet en resultaatgericht is. Zij zorgt ervoor dat de klus wordt gedaan binnen de deadline en binnen budget. Als leidinggevende is zij mensgericht en zoekt verbinding. Ik heb zeer prettig met Ester samengewerkt, zij is ook gewoon een fijn mens."

Tanja Koekebakker - Gemeente Noordwijk


"Ester heeft een half jaar als facilitair adviseur voor De Haagse Scholen gewerkt. Haar ruime ervaring en expertise zorgen ervoor dat zij zich zeer snel inwerkt en vlot en adequaat aan de slag gaat. Ester is toegankelijk, sociaal vaardig en ondernemend. Collega's werken graag met haar samen en afstemming met de schooldirecteuren verloopt goed. Ik kijk tevreden terug op een fijne en goede samenwerking waarbij Ester de Haagse Scholen goed van dienst is geweest."

Léone Heideman - Stichting De Haagse Scholen


"Ester worked for us during a busy period of internal moves and refurbishment finalisation. She was able to dive into her tasks almost immediately and understood the requirements of her position and the role she had undertaken without any difficulty. Very independant and self sufficient, Ester fulfilled her role implicitly and her help was much appreciated. Of particular merit was her ability to pick up on the often delicate politics involved, without compromising on the final requirements or end result."

Anna Czura - Liberty Global


Very independant and self sufficient, Ester fulfilled her role implicitly and her help was much appreciated. Of particular merit was her ability to pick up on the often delicate politics involved, without compromising on the final requirements or end result.

"Ik heb Ester in 2014 2 keer ingehuurd als facilitair adviseur a.i. bij De Haagse Scholen ter vervanging van 2 medewerksters die met zwangerschapsverlof waren. Haar facilitaire kennis en ervaring zorgde ervoor dat zij vrij snel was ingewerkt binnen het Facilitair Bedrijf. Ik heb Ester ervaren als zeer pragmatisch met een groot oplossend vermogen Tevens pakt Ester zaken snel op en brengt deze tot een goed einde. Tevens ligt Ester goed in de groep en kan zij met iedereen goed overweg. Ik kan Ester van harte aanbevelen."

Rene Jongenotter - Stichting De Haagse Scholen


"Ester heeft duidelijk ervaring met ICT- en huisvestingsprojecten. Deze ervaring en haar kundigheid is het ICT- en huisvestingsgproject op de chr. Montessorischool De Abeel, de communicatie met de partijen en de uiteindelijke keuzes ten goede gekomen. Ester heeft een zeer gedegen en professionele manier van werken en dat was de tijdens het project op meerdere fronten merkbaar. De objectieve vergelijking tussen de offertes heeft er bijvoorbeeld toe bijgedragen dat we als school een goede keuze hebben kunnen maken en niet voor verrassingen zijn komen te staan. Met haar ervaring en expertise heeft zij er voor kunnen zorgen dat we tegen scherpe prijzen het ICT-traject hebben kunnen doen.
De samenwerking met haar heb ik als zeer positief ervaren en zij was erg betrokken bij het project."

Xander Roels - MZH


"Ester van Tol is betrokken; klant- en servicegericht. Zij weet goed waar ze het over heeft, denkt mee en loopt uit zichzelf gerust een stapje harder dan je zou mogen verwachten."

Paul Mos - MZH


“Ester heeft 1 jaar bij Cooperatie DELA gewerkt als interim manager bij de crematoria in Leiden en Spijkenisse. Zij heeft haar taken goed, daadkrachtig en adequaat opgepakt, maakt zich snel eigen in een nieuwe omgeving. Haar integere contacten met onze klanten waren prima. Zij is in haar werk zeer betrokken, waar nodig staat ze 24/7 klaar en komt afspraken na. Ik kan Ester zeker aanbevelen!”

Corine van de Sande-Hal - DELA


“Ester werkt zich snel en goed in en het lijkt binnen een paar dagen alsof ze al lang onderdeel van de organisatie is. Ze is bijzonder collegiaal en heeft oog voor de mensen in de organisatie. Ze pakt door en weet met een glimlach complexe boodschappen over te brengen. Ester is resultaatgericht, analytisch en weet complexe zaken behapbaar te maken.”

Diana Wind - Directeur Stedelijk Museum Schiedam


“Ik heb Ester van maart t/m december 2010 ingehuurd als locatiemanager Facility Services op 2 locaties van ABNAMRO in Woerden. Haar kennis van zaken en ervaring in de facilitaire wereld zorgde ervoor dat zij binnen no-time was ingewerkt en was opgewassen tegen het integratie-geweld van ABN AMRO en Fortis Bank. Haar leidinggevende kwaliteiten, creatief oplossend vermogen en open mind zorgden ervoor dat het team in alle hectiek en onzekerheid goed bleef draaien. Ik kan Ester van harte aanbevelen en wens haar veel succes in haar nieuwe Job bij het Stedelijk Museum in Schiedam”

Pauline Wentholt - Regio Facility Manager Noord-Oost at ABN AMRO Bank NV


“Ik heb Ester in de samenwerking met FGB leren kennen als een enthousiaste, dynamische, no nonsens en inhoudelijke interim- en projectmanager. Ester staat voor haar opdracht en kan door haar kennis en ervaring direct van toegevoegde waarde zijn in zowel een leidinggevende als projectrol. Ze is communicatief sterk en kan complexe zaken helder verwoorden. Het is zeer prettig met Ester samenwerken.”

Ingrid Vasenna - Owner, FGB Facility Professionals


“Ester is door FGB Facility Management ingehuurd om voor Commerz Real Investment GmbH een aanbesteding te doen voor meerdere facilitaire contracten. Binnen een krap tijdsschema is het haar gelukt om op een efficiënte wijze inzicht te verkrijgen in de bestaande contracten van de diverse soorten van dienstverlening voor de 22 kantoorpanden van CRI en vervolgens met deze informatie een aanbestedingstraject op te zetten, uit te voeren en af te ronden. Met als resultaat nieuwe contracten, minimaal gelijk blijvende dienstverlening (met bestaande en nieuwe leveranciers) tegen een kostenreductie van > 10%. Ester is daadkrachtig, communiceert helder en is niet bang voor een uitdaging.”

Ron Berveling - FGB Facility Management voor Commerz Real Investment GmbH


“I know Ester as a very competent and reliable specialist within the field of Facility services. I have had the pleasure to work with her in between 2003 and 2005. Ester’s work is of high quality and helped by excellent communication skills and a solid network she is delivering her projects on time and within budget. Good vision and excellent people management skills. I am therefore happy to recommend Ester as a Facilities Manager and as a Facility project manager within a complex and dynamic working environment.”

Hans-Jurgen Koot - L’Oreal