IT Project- & Interim Management

Integer, ambitieus, vakkundig en ter zake!

Projecten

Stater
Bij Stater heeft TolTrack geholpen bij het bepalen van de ITSM Roadmap en op basis daarvan een RFP opgesteld ten behoeve van de beste ITSM tool voor Stater. De ITSM Roadmap is gebaseerd op het IT4IT model. Uiteindelijk heeft Stater voor ServiceNow gekozen.
Details
Cloud Regisseurs
In 2014 is Toltrack gevraagd om toe te treden bij de Cloudregisseurs. Dit is een onafhankelijke adviesbureau op het gebied van cloudprojecten en -vraagstukken. De Cloudregisseurs helpen bedrijven die de stap naar de cloud willen maken, maar kunnen ook van dienst zijn als de overstap al gemaakt is.
Details
Pink Elephant
TolTrack IT is eind jaren 80 zijn carrierre begonnen bij Pink Elephant en kwam vele jaren later terug als Associate om een aantal klanten van Pink te helpen. Pink Elephant Nederland is de Nederlandse tak van het internationaal opererende Pink Elephant. Op basis van die internationale dekking en de branding heeft Pink Nederland een aantal mooie opdrachten binnengehaald waar extra ondersteuning benodigd was.
Details
Transdev
Voor Connexxion leverde TolTrack een Consultant Service Management. De opdracht bestond uit het implementeren van Service Level Management en het afstemmen van SLA afspraken. Daarnaast moesten de service managers worden gecoacht.
Details
Logicalis SMC
ITSM Consultant
Details
Irdeto
Irdeto (EMEA, AP and Americas)‚Äč zocht een ITSM Strategic Consultant. Als associate van Pink Elephant is gezorgd voor o.a. het opstellen van een wereldwijde ITIL Strategy & Roadmap...
Details
ATOS
In een samenwerking met Logicalis is voor ATOS voor eindklant Nokia (EMEA, AP and Americas) gezorgd voor een Product owner/Consultant.
Details
NOMD
In 2013 en 2014 maakte TolTrack kennis met NOMD in Riyadh voor het project ITSM SME. Dit project had verschillende fases zoals de rol als Lead consultant voor Configuration, Event and Component Capacity Management....
Details
TAQA
TolTrack heeft een ITSM Strategic Consultant geleverd bij TAQA (NL, UK, CA and UAE). Er is een RFP opgesteld voor ITSM tooling en implementatie. Ook is er een ITSM Roadmap opgesteld.
Details
ING
Bij ING heeft TolTrack voor Pink Elephant een PinkSelect ITSM toolselectie. uitgevoerd. Aspecten hierbij waren keuze voor SaaS, PaaS of 'on premise' , technische requirements en functionaliteits overzicht van de verschillende ITSM oplossingen. Ondanks de verwevenheid van diverse Hewlett-Packard oplossingen is de keuze is uiteindelijk op ServiceNow gevallen.
Details